„Kezdőlap” változatai közötti eltérés

A Fizipedia wikiből
1. sor: 1. sor:
A '''FIZIPÉDIA''' a BME TTK Fizikai Intézet által üzemeltetett oktatási portál, mely a [[Mérnöki fizika képzés|mérnöki fizika]] és [[Fizikus képzés|fizikus]] képzésekhez nyújt segítséget. A portál, illetve a portálon bemutatott [[Fizika videótár és e-learning portál|fizika videótár és e-learning tananyag]] a  [http://tamop.math.bme.hu TÁMOP – 4.1.2. – 08/2/A/KMR] pályázat keretében jött létre, és a [http://tankonyvtar.ttk.bme.hu/uj_tamop/index.html TÁMOP4.1.2.A/1-11/0064] pályázatban tovább bővül.
+
A '''FIZIPÉDIA''' a BME TTK Fizikai Intézet által üzemeltetett oktatási portál, mely a [[Mérnöki fizika képzés|mérnöki fizika]] és [[Fizikus képzés|fizikus]] képzésekhez nyújt segítséget. A portál, illetve a portálon bemutatott [[Fizika videótár és e-learning portál|fizika videótár és e-learning tananyag]] a  [http://tamop.math.bme.hu TÁMOP – 4.1.2. – 08/2/A/KMR] pályázat keretében jött létre. A portál a [http://tankonyvtar.ttk.bme.hu/uj_tamop/index.html TÁMOP4.1.2.A/1-11/0064] pályázat keretében tovább bővül, és a fizikus hallgatók képzésében is egyre nagyobb szerepet kap.

A lap 2012. szeptember 29., 11:30-kori változata

A FIZIPÉDIA a BME TTK Fizikai Intézet által üzemeltetett oktatási portál, mely a mérnöki fizika és fizikus képzésekhez nyújt segítséget. A portál, illetve a portálon bemutatott fizika videótár és e-learning tananyag a TÁMOP – 4.1.2. – 08/2/A/KMR pályázat keretében jött létre. A portál a TÁMOP4.1.2.A/1-11/0064 pályázat keretében tovább bővül, és a fizikus hallgatók képzésében is egyre nagyobb szerepet kap.